Access Tanfolyam #14 – VBA programozás alapok 3.

A Mostani lecke a ciklusokról szól. Abban az esetben , ha valamilyen program részletet többször kell végrehajtani a megoldás a ciklus . Ezidáig nem tudtuk miképpen kellene kezelni ezeket a helyzeteket.

Főbb kulcsszavak :

  • For ciklus (For Next )
  • While ciklus (While Wend)
  • Do ciklus (Do Loop Until)

A videó ide kattintva indul.

4 thoughts on “Access Tanfolyam #14 – VBA programozás alapok 3.

  1. Minden videó szuper ! Nem rég tettem le számítástechnikai szoftverüzemeltető OKJ -s vizsgát és kedvencem az Access, nagyon jó továbbképzés ez !
    VBL

  2. Sziasztok!

    Nekem is tetszik ami itt van, bár már megírtam levélben is, de azért itt is megkérdezem, hogy ms sql server 2005-ről lesz-e ilyen topic. valamint lenne egy kérdésem hátha valaki tudja, hogy egy meglévő mdb adatbázisban hol kell beállítani, hogy egyszerre többen is meg tudják nyitni? Valamint lehetne egy fórum, ahol meg lehet beszélni a felmerülő problémákat. (Ha véletlenül van ilyen forum akkor bocs:-))

  3. Miképpen lehetne letölteni a videokat, mert otthon szeretném nyugodt körülmények között átnézni, s feldolgozni. Leginkább az ACCESS program érdekel, de a többit is szivesen áttanulmányozom.

  4. Kedves Sándor ! Feltételezem van arra mód ,hogy valamilyen program segítségével lementse a videókat ,de én nem tudom mi lehet ez. A videók eredeti célja ,hogy a weboldalon legyenek,így nem készültem letölthető változattal !

    üdvözlettel,
    Faludi Gábor

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>