Access Tanfolyam #15 – Jelentések készítése

Visszatérünk az Access rendszer objektumainak áttekintéséhez. A mostani videóban egy jelentést fogunk elkészíteni. A jelentés objektum arra szolgál, hogy az adatbázisunkban található adatokat formázott módon jelenítsük meg és ezt akár nyomtatni is tudjuk .

A jelentések segítségével tudjuk elkészíteni a bizonylatainkat is.

A videóban mutatok egy módszert az adatok szűrésére is.

Figyelem a videó mérete 25 perc. Mivel túl hosszú az anyag nem tudtam flash formátumban elkészíteni, hanem wmv videó készült. Remélem ez nem okoz problémát senkinek. Ha, igen kérem jelezzék e-mailben vagy a weboldalon!

A videó ide kattintva indul !

2 thoughts on “Access Tanfolyam #15 – Jelentések készítése

  1. Nagyon tanúlságos volt.Sokat tanúltam belőle. Szerencsém volt, hogy rátalálltam. Pont ehhez hasonlóval “küszködök” segített. Érdekelne még, hogy táblázatot, cellaráccsal, hogyan tudok készíteni. Itt a ráccsal van gondom. Miképpen lehet.
    Tisztelettel:DL

  2. Kedves Gábor! Nagyon jók az eddigi videók, amiket csináltál! Az Access Tanfolyam #15 -öst nem tudom elérni, tudnál benne segíteni? Segítséged előre is köszönöm: Gabor.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>