Körlevél írása – avagy sok levél megírása könnyen

Ez a kis videó azoknak a cégeknek segít , akik szeretnének ügyfeleiknek levélben vagy emailen kommunikálni , de nem szeretnék kézzel minden partnerüknek megcímezni , kitölteni a levelet.

Pl :

  • Hírlevél készítés , Emailen, Wordben
  • Marketing kampányok készítése
  • Információ küldés

Csinálja egyszerűen Microsot Word segítségével!

Tanfolyam ide kattintva !

6 thoughts on “Körlevél írása – avagy sok levél megírása könnyen

  1. Tisztelt Faludi Gábor!

    Már régóta figyelem az oldalt és nagyon örülök, hogy valaki bátorságot vett és így megossza tudását mással is és lehetőséget nyújt az egyszerű felhasználók részére, hogy külön szakiskola vagy tanfolyam elvégzése nélkül, ha mondhatom, akkor majd profi módon tudja használni a Microsoft segédprogramok által nyújtott lehetőségeket.

    Ezen leckével kapcsolatban “körlevelek írása” az lenne a kérdésem, hogy ha a végén az egyes levelek szerkesztése helyett csak a nyomtatásra megyek, akkor mi lesz a következmény? Olyan lesz, mint az egyes lapok szerkesztése esetén azaz egymás után beilleszti a leveleket és ötoldalas doc-ot kapok? A másik kérdésem a címzés lenne: rendes borítékos címzési formátum esetén és annak elérése érdekében az exceles fájlban külön oszlopokban kell tárolni az adatokat?

    Tisztelettel: Török Tímea

  2. Kedves Tímea !

    Csak most jutottam a válaszoláshoz időhöz.

    Nyomtatás választása esetén az összes oldalt fogja nyomtatni az adatok beillesztésével.

    A másik kérdésre az a válaszom , hogy attól függ kellenek-e a cím adatok másutt . Lehet mindent egy oszlopba is tenni de akkor pl. a nevet külön nem lehet használni. Ezért célszerű külön oszlopba rögzíteni.

    üdvözlettel,
    Faludi Gábor

  3. Kedves Gábor!

    Nagyon élvezem a tananyagokat, és annak örülök, hogy az ACCESS tananyag segíti az otthoni tanulást és bizonyos fogásokkal bővíthetem az excel és word ismereteimet.
    Ezzel a leckével kapcsolatba lenne egy kérdésem.
    A körlevelek bemutatásánál elhangzott, hogy ez a módszer személyre szabva alkalmas emailen keresztüli levélküldésre is. Hogyan küldöm el? Egyesével csatolmányként? Csoportosan?
    Köszönettel: Éva

  4. Kedves Éva !

    E-mail küldésére van lehetősége . A varázslóban a dokumentum típusa legyen e-mail. Ebben az esetben a Word együtt működik majd az Outlook programmal és azon keresztül tudja küldeni ki a leveleket. A lépések hasonlóak, de a címzetteket , beírhatja egy listába , vagy a névjegyalbumból választhatja ki. A Címzetteknek egyenként küldi ki a rendszer (de természetesen az összeset egy gombnyomásra) így a címzettek nem fogják látni kinek küldött még levelet.

    Természetesen ez esetben az Ön postaládájából és nevében fogja küldeni a leveleit !

    üdvözlettel,
    Faludi Gábor

  5. Kedves Gábor
    egyszerű kérdésem van, de a kolléganőmmel sokat vitázunk ezen: szerintem a körlevelet olvasó minden egyes tag úgy érezze, csak neki szól a levél (kérem tisztelt …-t) míg a kolléganőm szerint “kérem tisztelt urakat, asszonyokat, tehát mintha harmadik személynek írna egy feladatról.
    Van ennek formai követelménye?
    Üdvözlettel, Katalin

  6. Kedves Katalin !

    A körlevelt így is úgy is meg lehet írni. A személyes levél viszont kedvesebb ezért is kell használjuk a körlevél funkciót.

    Természetesen Önökön múlik melyiket használják !
    üdvözlettel,
    Faludi Gábor

Comments are closed.