Kategóriák

Microsoft Dynamics NAV 2013 – Áfa konverziós modul

 

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) egyszerüsíti a könyvelési folyamatokat. A Microsoft Dynamics NAV (Navision) eddigi verzióiban is be lehet állítani különbőző ÁFA mértékeket . Áfa változás alkalmavál a vállalatoknak rengeteg akár ezer feletti nyitott dokumentumot kellene kézzel módosítani (frissíteni) a rendszerben. Ezek a módosítások nagyon sok munkát jelentenek. Ezenkívül a törzs adatokat is sokszor frissíteni kell.

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) új 2013-as verziójában, van egy új modul amelynek segítségével , módosítani(frissíteni) lehet a törzsadatokat és a nyitott dokumentumokat. Korábban létezett egy különálló verziója ennek a programnak (https://mbs.microsoft.com/fileexchange/?fileID=9f1a8ff2-58bb-4a5d-8817-7b5d670d5586) ,de most integrálták a rendszerbe.
Az új Áfa változtatás támogató eszközben , be lehet állítani milyen törzsadatokat , régi és új könyvelési csoportokat , és dokumentumokat , naplókat változtasson meg az eszköz.
Az áfa változást elősegítő eszköz a Microsoft Dynamcs NAV 2013-ban gyors és kényelmes módon segíti elő az áfa változtatás folyamatának végigvitelét.
A következő funkciókat tartalmazza:
• A konverzió elkészültét jelző mező ami jelzi már konvertálva lett-e a rekord vagy sem
• Áttekintő ablak melynek segítségével áttekinthetjük a konverzió folyamatát és állapotát.
• Dátum tartomány melynek segítségével szűkíthetjük a frissítésre beállított rekordokat.
• NAV Standard alkalmazás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ellenörzés * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*
Írja be a szöveges dobozba a képen látható szöveget! Kattintson a képre ha , akarja hallani a szót!
Anti-spam image